2018 Bologna İntibakları HakkındaTüm Duyurular
19
TEM

Bölümümüz Lisans Öğrencilerinin Dikkatine,

 


 

Tüm öğrencilerimizin (ÇAP öğrencileri hariç) 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında uygulanmaya başlanacak olan yeni Eğitim Planına intibakları gerçekleştirilmiştir.

 

Öğrencilerimizin USİS'te kayıtlı olan e-posta adreslerine gönderilmiş olan ders intibaklarını dikkatli bir şekilde kontrol ederek, bir hata veya eksiklik var ise, itiraz/düzeltme dilekçelerinin 03 Ağustos 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Matematik Bölüm Sekreterliği'ne teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra verilen dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

 

 

NOT: Yeni Eğitim Planına göre

 

Mesleki Seçimlik 1  havuzundan   tane 

Mesleki Seçimlik 2  havuzundan 5 tane

 

ders alınması gerekmektedir. Bu nedenle,  2013 Eğitim Planına göre alınan Mesleki Seçimlik dersler, öncelikli olarak yeni Eğitim Planına göre bulunduğu havuza intibak edilmiştir. Eğer öğrencinin ilgili havuzda alması gerekenden daha fazla ders varsa, fazla olan dersler diğer havuzda yer alan derslere intibak edilmiştir (Örneğin, bir öğrencinin 2013 Eğitim planına göre aldığı Mesleki Seçimlik derslerden 5 tanesi yeni Eğitim Planında Mesleki Seçimlik 1 havuzunda yer alıyorsa, bu derslerden bir tanesi Mesleki Seçimlik 2 havuzunda yer alan derse intibak edilmiştir).  

 

NOT: İntibak bilginiz, kayıtlı e-posta adresinize ulaşmadı ise, bu durumu öğrenci numaranızı belirterek matblm@gmail.com  adresine mutlaka bildiriniz.