Arasınava girecek öğrencilerimizin dikkatineTüm Duyurular
KAS

Sevgili öğrencilerimiz 21/11/2020 tarihinde yapılacak olan MAT1071 Matematik I ve MAT2411 Diferansiyel Denklemler arasınavında sizlere başarılar diler, aşağıdaki uyarılara dikkat etmenizi önemle rica ederiz.

“Sınavı Bitir” tuşuna bastığınızda sınavınız sonlanmış olacaktır ve sınavınıza bir daha geri dönemiz mümkün değildir.
Bu nedenle bu tuşa basmadan önce tüm sorulara cevap verdiğinizden emin olunuz. 4 yanlış 1 doğruyu götürmektedir. Sınavda sorularda geriye dönüş yapabilirsiniz. Sistemden düşme veya internet kesilmesi durumlarında "online.yildiz.edu.tr" ye tekrar giriş yapabilirsiniz. Sınava masaüstü veya dizüstü bilgisayarlardan google chrome ile girilmesi tavsiye edilir."
Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda matblm@yildiz.edu.tr adresine ad, soyad, okul numara, ders ve grup numarasını ekleyerek e-mail gönderiniz.

Başarılar dileriz.

Matematik Bölüm Başkanlığı