Lisansüstü öğrencilerimizin Dikkatine!Tüm Duyurular
ŞUB

Lisansüstü öğrencilerimizin dikkatine!

1) YTÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği ve Senato Esasları güncellenmiştir. Yüksek Lisans ve Doktora programlarına Araştırma Yöntemleri ve Bilimsel Etik (2+0) dersi, Doktora programına Seminer dersi eklenmiştir. 2016-2017 GÜZ yarıyılından ÖNCE Lisansüstü programlara kayıt yaptırmış öğrenciler, 2016-2017 GÜZ yarıyılından başlamak üzere Yüksek Lisans öğrenimi için üç dönem ve Doktora öğrenimi için beş dönemlik süre sonuna kadar mevcut YÖK ve YTÜ Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğine aykırı olmayan hususlarda önceki senato esaslarına tabidir. Belirtilen süreler sonunda ilgili programdan mezun olmayan öğrencilerden Yüksek Lisans öğrencileri MAT5004 Araştırma Yöntemleri ve Bilimsel Etik dersini, Doktora öğrencileri ise MAT5004 Araştırma Yöntemleri ve Bilimsel Etik dersi ile MAT6001 Seminer (Doktora) dersini almak zorundadır.

2) Öğrencilerimizin 2016-2017 BAHAR yarıyılı ders kaydını yaparken, eğer varsa, ders saydırma işlemini GSIS otomasyon sistemi üzerinden yapmaları gerekmektedir.

NOT: FBE Mezuniyet takviminde güncelleme yapılmıştır. Güncel takvim Fen Bilimleri Enstitüsü web sayfasında yayınlanmıştır.