MAT1320 Lineer Cebir arasınavı hk.Tüm Duyurular
MAY

2019-2020 BAHAR dönemi MAT1320 Lineer Cebir dersinin arasınavı 16 Mayıs 2020 tarihinde saat 13.00'te yapılacaktır. Bütün öğrenciler sınav sorularına onlinekampus2.yildiz.edu.tr üzerinden "sınav aktivitelerim" kısmından ulaşacaktır. Sorular indirilip cevaplandıktan sonra cevap kağıtları PDF dosyası olarak yine onlinekampus2.yildiz.edu.tr üzerinden yüklenecektir. Cevap kağıtları e-posta ile gönderilmeyecektir. E-posta ile gönderilen cevaplar değerlendirmeye alınmayacaktır. Öğrenciler sisteme girdiğinde aşağıdaki görselde de olduğu gibi cevapları yüklemeleri için kalan süreyi de göreceklerdir. Teslim süresi sıfırlamadan önce cevaplarınızı yüklemiş olmalısınız! Süre bittikten sonra hiçbir şekilde yükleme yapılamamaktadır.

NOT: Burada yazan Bitiş zamanı temsilidir.