MAT9000 Bitirme Çalışması alan öğrencilerimizin dikkatineTüm Duyurular
ŞUB

2018-2019 BAHAR döneminde MAT9000 Bitirme Çalışması alan öğrencilerimizin tez konusunu belirten dilekçelerini (dilekçeler Bölüm Sekreterliğinden temin edilecektir) en geç 28 Şubat 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar Bölüm Sekreterliğine (E-2008 nolu odaya) teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra verilen dilekçeler işleme alınmayacaktır.

Öğrencilerimizin Bitirme Çalışmalarını, Bitirme Tezi Yazım Klavuzuna uygun olarak hazırlamaları gerekmektedir. Öğrencilerimizin Bitirme Tezi Yazım Klavuzuna uygun olarak hazırladıkları 1(bir) adet Bitirme Tezini 17 Mayıs 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Bölüm Başkanlığı'na teslim etmeleri gerekmektedir. Bitirme tezleri ile ilgili hazırlanacak olan posterler ise 30 Mayıs 2019 Perşembe günü Bölüm Başkanlığı'nın belirlediği yerlere asılarak, sunumlar poster başında yapılacaktır.

NOT: Posterler en az 70cm x 90cm (en x boy) ebatında hazırlanmalıdır.

NOT: Bitirme Tezi Yazım Klavuzuna Bölümümüz anasayfasında sol menüde yer alan Formlar/Belgeler  kısmından ulaşabilirsiniz.