MAT9000 Bitirme Çalışması alan öğrencilerimizin dikkatineTüm Duyurular
EYL

2019-2020 GÜZ döneminde MAT9000 Bitirme Çalışması alan öğrencilerimizin tez konusunu belirten dilekçelerini (dilekçeler Bölüm Sekreterliği'nden temin edilecektir) en geç 30 Eylül 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Bölüm Sekreterliği'ne (E-2008 nolu odaya) teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra verilen dilekçeler işleme alınmayacaktır.

Öğrencilerimizin Bitirme Çalışmalarını, Bitirme Tezi Yazım Klavuzuna uygun olarak hazırlamaları gerekmektedir. Öğrencilerimizin Bitirme Tezi Yazım Klavuzuna uygun olarak hazırladıkları 1(bir) adet Bitirme Tezini 23 Aralık 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Bölüm
Sekreterliği'ne teslim etmeleri gerekmektedir. Bitirme tezleri ile ilgili hazırlanacak olan posterler ise Final sınav takviminde belirtilecek olan günde Bölüm Başkanlığı'nın belirlediği yerlere asılarak, sunumlar poster başında yapılacaktır.

NOT: Posterler en az 70cm x 90cm (en x boy) ebatında hazırlanmalıdır.

NOT: Bitirme Tezi Yazım Klavuzuna Bölümümüz anasayfasında sol menüde yer alan Formlar/Belgeler  kısmından ulaşabilirsiniz.