Mat2411 Dif. Denk ve Mat1320 Lineer Cebir Mazeret sınavlarına gireceklerin dikkatineTüm Duyurular
AĞU

Sevgili Öğrencilerimiz,

Mat2411 Dif. Denk ve  Mat1320 Lineer Cebir vize sınavına mazereti sebebi ile katılamayan veya sınavını  tamamlayamayan öğrencilerin, 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 14:00 e kadar mazeretlerini bildiren emaillerini(dilekcelerini) matblm@gmail.com adresine göndermeleri  gerekmektedir.
Mazereti inceleme sonucu kabul edilen öğrenciler mazeret sınavına girebileceklerdir. Bu tarihten sonra gelen mailler dikkate alınmayacak ve  başka bir sınav tanımlanmayacaktır.

Mazeret bildiren ilgili maillerde,

Öğrenci numarası
Öğrenci ad ve soyadı
Mazeret sınavına gireceği dersin adı ve kodunun yazılması gerekmektedir.

Birden fazla dersin mazeretine girecek öğrencilerin her bir ders için ayrı ayrı mazeret emaili atması gereklidir.
Mailin konusu dersin kodu adı ve mazeret sınavı talebi şeklinde olmalıdır bilgilerinize önemle duyurulur.
Başarı dileklerimizle

Matematik Bölüm Başkanlığı