Servis Dersleri BAHAR Dönemi Arasınavları hk.Tüm Duyurular
NİS

COVID-19 salgını nedeniyle, 2019-2020 BAHAR Dönemi MAT1072 Matematik 2 ve MAT1320 Lineer Cebir servis derslerinin arasınavları kısa sınav olarak aşağıda belirtildiği gibi yapılacaktır.

1) Sınav soruları bölümümüz web sayfasında servis dersleri duyuruları kısmında sınav saatinde yayınlanacaktır.

2) Öğrenciler her sayfası imzalı cevap kağıtlarını (mümkünse pdf formatında değilse resim dosyası olarak) sınav süresi bitiminden itibaren 15 dakika içinde std.yildiz.edu.tr uzantılı e-posta adresi üzerinden kayıtlı olduğu grubun öğretim üyesine e-posta ile gönderecektir. std.yildiz.edu.tr uzantılı olmayan adreslerden gönderilen veya belirtilen sürede gönderilmeyen e-postalar dikkate alınmayacaktır (Cevap kağıtlarının gönderileceği e-posta adresi ilgili öğretim üyesi tarafından derslerde duyurulacaktır).

3) Öğrenciler gönderecekleri e-postanın konusuna, sırasıyla, “ders grup numarasını-öğrenci numarasını-adını soyadını” yazacaklardır.

4) Cevap kağıtlarına imzaların mavi renkli tükenmez kalem ile atılması gerekmektedir. Aksi halde değerlendirmeye alınmayacaktır.

NOT: 1) MAT1072 Matematik 2 dersi sınav konuları: Seriler ve Kutupsal Koordinatlar

2) MAT1320 Lineer Cebir dersi sınav konuları: Matrisler, Determinantlar, Lineer Denklem Sistemleri

3) Her iki sınav için soru sayısı: 3

4) MAT1072 Matematik 2--Arasınav tarihi: 09 Mayıs Cumartesi saat 13:00