Çakışan Derslerin alınması hk. (GÜNCEL)Tüm Duyurular
EYL

2020-2021 GÜZ döneminde Senato Kararı gereğince alttan alınan ve çakışan en fazla iki dersin seçilebilmesine imkan tanınmıştır. Bu nedenle, öğrencilerimiz ders kayıt döneminde yeni alacakları dersleri USIS'ten seçecekler, alttan almak istedikleri fakat çakıştığı için USIS'ten seçemedikleri en fazla iki ders için dilekçe ile bölüme başvurmaları gerekmektedir. Bu durumda olan öğrencilerimizin çakıştığı için alttan alamadığı en fazla iki dersi içeren imzalı dilekçelerini yildiz.edu.tr uzantılı e-posta adreslerini kullanarak 05-06 Ekim 2020 tarihlerinde derscakisma@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir. Öğrencilerimiz dilekçelerine 05-06 Ekim 2020 tarihlerinde USIS'ten aldıkları haftalık ders programlarını da ekleyecektir.

NOT: Belirtilen e-posta adresine sadece çakışan dersleri alma talebini içeren dilekçeler PDF olarak gönderilecektir.

NOT: Dilekçelerde en fazla iki ders olacaktır ve dilekçeye yazılan dersler alttan alınan ders olmalıdır.

NOT: Bir dönemde en fazla 25 kredi alınabileceğinden, USIS'ten seçilen dersler ile dilekçede yer alan derslerin kredi toplamı en fazla 25 olmalıdır.

NOT: 07 Ekim 2020 ve sonrası gönderilen dilekçeler ile imzasız dilekçeler işleme alınmayacaktır.